Za. 1-12: De kracht van motivatie, lezing van Anton Philips in het Inspiratiehuis

Als geen ander weet Anton Philips hoe het is om verkeerde keuzes te maken in je loopbaan. Hoe het is om te zoeken naar je drijfveren en talent. Hij heeft van dit onderwerp zijn beroep van gemaakt. Hoe ontdek je de weg naar jouw ideale loopbaan? Jouw persoonlijke levensmissie vinden? In ‘De kracht van motivatie’ helpt Anton Philips je op weg.

Maak kennis met het Systeem voor Individuele Motivatie Analyse (SIMA®). De basisgedachte van SIMA® is dat ieder mens over een uniek Motivatiepatroon beschikt. Dat patroon bestaat niet alleen uit wat iemand innerlijk drijft, maar ook uit vaardigheden die hij gemotiveerd gebruikt en de omstandigheden waaronder hij het beste tot zijn recht komt. Als je weet wat jou motiveert, ben je in staat om goede keuzes voor je loopbaan te maken.

Anton Philips, (1932) voorzitter van Stichting Emergo, is vanaf zijn jeugd geboeid geweest door ideeën die mensen en organisaties helpen om goed te functioneren. Na studie in Delft en een periode van vrijwilligers werk werkte hij 15 jaar bij Philips Telecommunicatie en bij Philips Mexico. Hij is de oprichter van Emergo BV, bureau voor loopbaancoaching, training en advies. Vanuit dat bedrijf heeft hij honderden mensen geholpen passende stappen in hun loopbaan te nemen. Zijn visie is een maatschappij waarin mensen werk doen dat hen echt voldoening geeft en waarin zij hun talenten maximaal kunnen inzetten en ontplooien. De beste plaats om daar nu aan te werken is met de jeugd die keuzes maakt voor studie en beroepsrichting. Daartoe richtte Anton in 2006 Stichting Emergo op.

Advertisements

Hij is co-auteur van het boek ‘De kracht van Motivatie’ (2013) en waarvan onlangs een herziene, zevende druk verscheen.

De lezing vindt zaterdag 1 december plaats in Het Inspiratiehuis, van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is 20 euro. De lezing wordt georganiseerd door Het Kantoor van nu, Peperstraat 20 in Gouda. De deuren zijn om 13.30 uur open.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

01-12-2018 09:00