Za. 09-11: Feestelijke opening Winkelcentrum Goverwelle

GOUDA -Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt, maar nu is de renovatie van winkelcentrum Goverwelle in Gouda toch echt voltooid. Zaterdag 9 november om 11.00 uur verricht Rogier van Tetteroo, wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Gouda, de officiële openingshandeling.

Het winkelcentrum aan de Poldermolendreef heeft een totale metamorfose ondergaan. Wie nu in Goverwelle boodschappen komt doen, wordt verrast door de prettige sfeer en moderne uitstraling. Naast de vernieuwde Albert Heijn is Dirk van den Broek erbij gekomen. Deze discount supermarkt bevindt zich in het nieuwbouwgedeelte, aan de nieuwe, uitnodigende entree. Aan deze zijde zijn nu ook Team Kappers en Zeeman gevestigd.. De passage is aantrekkelijker en veel lichter geworden, onder andere door de nieuwe kap, de grijswitte tegelvloer en de fraaie kleurschakeringen in wanden en gevels. Ook het plein en de buitengevels aan het Middenmolenplein zijn onder handen genomen.

“Goverwelle is nu een mooi, modern winkelcentrum, waar bewoners en bezoekers uit de wijk en omstreken heel fijn en prettig kunnen winkelen”, vindt Wim-Jaap Eising, verantwoordelijk asset manager van het Bouwinvest Retail Fund, eigenaar van het winkelcentrum. Met die mening zijn de ondernemers die in Goverwelle gevestigd zijn, het roerend eens: “We hebben er lang naar uitgekeken, maar het resultaat mag er zijn!”

Tasjes met aanbiedingen voor eerste bezoekers

Het officiële openingsmoment om 11.00 uur wordt onder andere ingeluid door een feestelijk optreden van Gouda’s fanfare. De winkeliers vieren het feest mee met mooie aanbiedingen die de hele dag geldig zijn. Voor de eerste 250 bezoekers die bij het openingsmoment aanwezig zijn, zijn er tasjes met leuke producten en kortingsbonnen.

Voor meer informatie: www.winkelcentrumgoverwelle.nl

09-11-2019 09:00