Za. 09-11: “JUMP IN”  in TOOS Plaza

Aanstaande zaterdag 9 november wordt in Sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan in Waddinxveen de TOOS Jump In gehouden.

Aan deze groepsspringwedstrijd, georganiseerd door de Dans- en Turnvereniging TOOS, doen ruim 100 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. Zij kunnen in hun springwedstrijden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Zij kunnen inschrijven op de onderdelen; lange mat, trampoline met kast en trampoline. Voor of na de wedstrijd kunnen de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan en andere sprongbanen en vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.

In de middagwedstrijd (aanvang 13.00 uur) komen de deelnemers van 7-9 jaar, de deelnemers van 9-12 en van middelbaar onderwijs aan de beurt. De deelnemende gymverenigingen zijn; TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Boskoop uit Boskoop, UDI uit Zwameerdam, Wilskracht uit Alphen ad Rijn en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen.

Tijdens de wedstrijd zijn er per toestel prijzen te verdienen en aan het einde van de wedstrijd wordt de TOOS Jump In Trofee uitgereikt aan de beste groep met het hoogste puntentotaal.

Bij deze wedstrijden is het natuurlijk hartstikke leuk voor de deelnemers als er veel toeschouwers komen om ze aan te moedigen. De toegang is vrij.

09-11-2019 09:00