Za.08-11: TOOS Jump

Aanstaande zaterdag 8 november wordt in Sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan in Waddinxveen de TOOS Jump In gehouden.
Aan deze groepsspringwedstrijd, georganiseerd door de Jazzdans- en Turnvereniging TOOS, doen circa 120 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. Zij kunnen dan in hun springwedstrijden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Zij kunnen inschrijven op de onderdelen; lange mat, trampoline met kast en trampoline.
Voor of na de wedstrijd kunnen de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan en andere sprongbanen.

In de ochtendwedstrijd (aanvang 9.00 uur) is het nivo voor deelnemers van 7-9 jaar, in de middagwedstrijd komen de deelnemers van 9-12 en van middelbaar onderwijs aan de beurt.

De deelnemende gymverenigingen zijn; TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Wilskracht uit Alphen ad Rijn, Heres uit Bodegraven en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen.

Tijdens de wedstrijd zijn er per toestel prijzen te verdienen en aan het einde van de wedstrijd wordt de TOOS Jump In Trofee uitgereikt aan de beste groep met het hoogste puntentotaal.