Za.07 en Zo.08-11: Stichting Streekfestival 15 jaar

Stichting Streekfestival 15 jaar!
Reden genoeg om dit heugelijke feit flink te vieren, en dat gaan we doen op zaterdag 7 november met het Streekfestival en op zondagmiddag 8 november met een speciaal Triple Concert verzorgt door de Koninklijke Harmonie “Pieter Aafjes” , het fanfare orkest van Muziekvereniging DSS Aarlanderveen en Brassband “Amsterdam Brass”

Streekfestival 7 november 2015
Op zaterdag 7 november 2015 gaat het Streekfestival haar twintigste editie beleven. Juryleden voor deze jubileum editie zijn de heren Jacob Slagter en Alex Schillings De locatie van het Streekfestival 2015: de theaterzaal Evertshuis, locatie: “Bij Everts”Julianastraat 4, Bodegraven. Start festival 9:30 het laatste orkest zal rond 22:00 het podium betreden. Toegangsprijs voor de hele dag 3,- euro kaartjes te verkrijgen bij de ingang van de theaterzaal.

Zondagmiddag 8 november Streekfestival Jubileum Triple Concert
Stichting Streekfestival is trots te kunnen aankondigen dat zij de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg, het fanfare orkest van muziekvereniging Door Samenwerking Sterk (DSS) uit Aarlanderveen, en de Brassband Amsterdam Brass bereidt heeft gevonden samen een bijzonder triple concert te willen verzorgen ter viering van het 15 jarig jubileum van Stichting Streekfestival en de 20ste editie van het Streekfestival. Deze Ha-Fa-Bra orkesten gaan het publiek een bijzonder en spektaculair programma laten horen waarbij ook medewerking wordt verleend door een aantal solisten.