Za. 07-12: Concert ‘Verwachting en Vervulling’

Concert’Verwachting en Vervulling’
Door Vrouwenvocaal Switches en Musica Quinta
7 december 2OL9 in Waddinxveen en 11 december 20L9,20.00 uur in Moordrecht.

Wat is er mooier dan in de aanloop naar het Kerstfeest, in de adventstijd, een concert te bezoeken in de mooie kerken van Waddinxveen en Moordrecht? Laat u daardoor Vrouwenvocaal Switches uit Gouda en Musica Quinta uit Moordrecht meevoeren door zang over ‘Verwachting en Vervulling’. Het belooft een muzikale reis te worden door verschillende stijlen en tijden. De muziek is geïnspireerd op hoop op licht in donkere dagen, door de blijde spanning van verwachting en de vreugde van vervulling dooreen nieuw leven, een geboorte, een moment van wede.

Qua variaties in genres en stijlen doen Switches en Musica Quintaniet voor elkaar onder. Beide groepen variëren hierin graag en zoeken naar uitdagingen in arrangementen en kwaliteit. Een logische combinatie dus, van dit vrouwenvocaal en gemengd ensemble uit de regio Gouda.

Laat u hiervan overtuigen en kom luisteren
Op zaterdag 7 december om 20.00 uur in de St. Victorkerk, Zuidkade 176 n Waddinxveen, en Op woensdag 11 december om 20.00 uur in de Katholieke kerk, Oosteinde 23 in Moordrecht. Entree: €, 12,- inclusief koffie/thee.Zaal open 19.30 uur.
Na afloop van het concert nodigen beide koren het publiek graag uit voor een drankje.
Meer informatie kunt u vinden op www.switchesgouda.nl.

07-12-2019 09:00