Za.07-11: Kunst aan de Doorsteek

Kunstliefhebbers kunnen vanaf zaterdag 7 november terecht in het nieuwe winkelcentrum in Waddinxveen. Aan de Doorsteek 1 opent een nieuwe ‘pop-up-shop’ haar deur. Kunstwerk, heet de jongste aanwinst van het winkelcentrum.

Een nieuwe formule met een grote galerie en een klein atelier. In de galerie exposeren drie kunstenaars uit de regio, Monique Bleeker, Jaap de Gijt en Jelle Verwerda hun schilderijen en beelden. Daarnaast toont Max de Gier verzameld werk, onder andere van Herman Brood.

Initiatiefnemer Jelle Verwerda van Kunstwerk is trots op het winkelpand dat tijdelijk is omgetoverd tot galerie. “Ik ben hier al een tijdje mee bezig, met kunstcollega’s gesproken, plannen gemaakt en zaterdag 7 november is het dan zover. De deur van onze eigen galerie gaat open. Ik wil tegen het winkelend publiek zeggen, schroom niet, stap gewoon even binnen aan de Doorsteek. Kom genieten van al het moois dat de galerie biedt. “

De openingstijden voor de galerie zijn: donderdag 14.00 – 20.00 uur, vrijdag 14.00 – 1800 uur en zaterdag 11.00- 17.00 uur.

Kunstwerk, winkelcentrum Waddinxveen, Doorsteek 1