Za. 07-10: OPEN DAG DIERENOPVANGCENTRUM GOUDA

Op zaterdag 7 oktober opent Dierenopvangcentrum Gouda van 11:00 tot 16:00 uur haar deuren voor publiek. Op deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers u alles over het Dierentehuis en de Dierenbescherming.

Op een heuse ‘dogwalk’ showen de plaatsbare honden hun mooie vacht! Om 11:30, 12:30, 13:30 en 15:00 uur doen zij hun best om zich van hun beste kant aan u te laten zien.
Altijd al willen weten welke kat goed bij uw persoonlijkheid en levensstijl past? Het Dierentehuis werkt met het programma ‘Meet Your Match’. Op deze dag krijgt u de kans om erachter te komen welke type kat bij u past: een stille liefde, een kameraad of misschien wel een feestbeest?

Ook kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen, er is een speurtocht door het Dierentehuis uitgezet. Daarnaast is er een ‘Oud Hollands’ spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden.

Advertisements

Deze dag maken wij de winnaar bekend van de krabpaal die te winnen is via onze facebookpagina.

Er zijn natuurlijk leuke kramen met zelf ontworpen spulletjes, mokken en t-shirts in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming. Natuurlijk is er een loterij en nog veel meer…

Een leuke informatieve dag voor jong en oud. En misschien ontmoet u wel een nieuwe huisgenoot!