Za.07-03: Voorspeelmiddag Viooltalent

Zaterdag 7 maart is er voorspeelmiddag voor vioolleerlingen van Viooltalent en Stichting Vonk! Alle leerlingen zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om zich voor te bereiden op de voorspeelmiddag. Het belooft een heel mooi concert te worden met veel verschillende muziek uit de methodeboeken van Fiddle Time, Sassmannshaus en Suzuki, maar ook oa. Bach, Seitz en Webber. Er wordt solo gespeeld, samen met CD, samen met de juf en samen met pianodocente Alie Jongenburger.

Het is voor sommigen best spannend om voor publiek te spelen en voor sommigen is het de allereerste keer. Alle leerlingen, klein en groot, zijn nog bezig zijn om te leren vioolspelen en dit concert is een momentopname van die ontwikkeling. Dus iedereen speelt op z’n eigen niveau op z’n allermooist!

De voorspeelmiddag is op zaterdag 7 maart 2015, aanvang 15.15 in Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1 in het nieuwe centrum van Waddinxveen. Kaarten zijn € 2,50 en zijn online te koop via cultuurhuysdekroon.nl.
Dit is een voorspeelmiddag voor alle leerlingen uit Gouda en Waddinxveen van violiste Annemarie van Prooijen. Voor wie het docentenconcert van Stichting Vonk in Waddinxveen in januari heeft gemist, zal Annemarie nog eens haar vurige Czardas van Monti laten horen. Voor meer informatie kijk op www.viooltalent.nl.

Advertisements