Za.06-06: Back to the zero’s in So What

Een nieuw decennium brengt weer nieuwe klassiekers voort. Naast de 80s & 90s feesten in So What! heeft ook het jongste tijdperk in de muziekgeschiedenis zijn eigen avond. Dit is zaterdag 6 juni. De deur gaat om 22.30 uur open en kaarten kosten €2 voor niet-leden. Voor leden is deze avond gratis.

Van 2000 tot en met 2009 gingen de voetjes van de vloer op de hits van Amy Winehouse, Scoop, Arctic Monkeys, Mika, en Vampire Weekend. Reken dus op een lekker gevarieerde avond, waarin het beste van het begin van de 21e eeuw uit de speakers gaat knallen op deze avond in So What! Wees daarbij, of wees vierkant!
Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.