Za. 05-11: Open Huis Hospice

 

Zaterdag 5 november 2016 is weer het maandelijks open huis van Terminale Zorg Thuis en Hospice Midden-Holland.

U bent van 11.00 tot 13.00 uur hartelijk welkom in het atelier achter het Hospice., Ridder van Catsweg 67, in Gouda.   Er zijn vrijwilligers aanwezig om u te vertellen over deze zorg in het hospice, ondersteuning thuis en over het doen van vrijwilligerswerk.

Advertisements

Ook bestaat de gelegenheid om in het Atelier, tijdens het open huis, schilderijen en/of kunstvoorwerpen, die door vrijwilligers zijn gemaakt, te bezichtigen.

Bij verkoop van deze schilderijen gaat een deel van de opbrengst naar de organisatie.

Elke eerste dinsdag van de maand is informatiepunt Lekkerkerk open. Vanaf 10.00 tot 12.00 uur kunt u informatie krijgen over de organisatie. Jeannette van Herk is contactpersoon en is aanwezig in de bibliotheek, Talmastraat 1, 2941 GS in Lekkerkerk.

Voor Bergambacht, Berkenwoude en Ammerstol is er ook een informatiepunt in de bibliotheek, Esdoornlaan 1, Bergambacht, iedere 2e maandag van de maand van 15.00 tot16.30 uur. Gonnie Visser is contactpersoon en is aanwezig om u te informeren.

In Schoonhoven is ook een informatiepunt, VPTZ Thuis Schoonhoven, iedere 3e woensdag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur in het Centrum Welzijn SWOS, Oranjeplaats 45B. Janneke Blokland is dan als contactpersoon aanwezig

In Haastrecht is het informatiepunt open elke laatste donderdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur, locatie:

Hof van Stein, De Ruijterstraat 24. Janie Both is contactpersoon en aanwezig om u te informeren.