Za. 05-09: START15/16! in de Chocoladefabriek

Op 5 september geeft de Chocoladefabriek de aftrap voor het nieuwe seizoen met START15/16!

Je kunt de hele dag terecht in de Chocoladefabriek voor verschillende kleine activiteiten uit het programma van komend seizoen en een boekenmarkt waarbij de Bibliotheek afgeschreven boeken verkoopt. Je kunt kennis maken met de verschillende taal- en computercursussen en de docenten ontmoeten. De VoorleesExpress leest voor in de kinderhoek en er zijn demonstraties en mini-workshops in de Jeugdwerkplaats, de Mediawerkplaats, de Drukkerswerkplaats en bij het Streekarchief.

Als klap op de vuurpijl is er de PARKBIOS: Chocolat. “Vooraf eet je met elkaar aan lange tafels onder de olmen. Wij serveren een passende maaltijd bij de film of het thema van de avond. Je kunt er ook voor kiezen alleen film te komen kijken. Dan koop je geen filmkaartje, maar je huurt je eigen stoeltje.” Aldus Roos Zondervan, van Kruim- eten en drinken in de Chocoladefabriek.
START15/16! in de Chocoladefabriek op 5 september van 10 tot 17 uur (taal- en computerdocenten tot 14 uur), aanvang PARKBIOS Film&Eten 20.30 uur, de film start om 22.30 uur.

Voor meer informatie, reserveringen en het volledige programma kijk je op www.bibliotheekgouda.nl