Za. 05-10: Mr.&Mrs. Wedding Event

Nathan Dumlao

Gefeliciteerd, verloofd! De trouwdag komt eraan. Dé dag dat jullie ‘ja’ zeggen tegen een toekomst samen. Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Maar natuurlijk wil je dat die dag waar je zoveel tijd in stopt, volledig tot z’n recht komt.. maar waar moet je beginnen? Er is veel te regelen, zoveel keuzes te maken. Het Mr.&Mrs. Wedding Event helpt hier graag bij.

Op zaterdag 5 oktober organiseren +/- 30 enthousiaste ondernemers het Mr.&Mrs. Wedding Event. Ruim 5 jaar geleden werden krachten gebundeld en werd er gewerkt aan een fris, inspirerend en origineel trouwbeurs concept. Geen stoffige beurszaal propvol standaard standjes, maar een echte trouwbeleving. Drie gepassioneerde ondernemers stonden aan de wieg van dit concept. Dit drietal vormt nog steeds “The Weddingcrew”.Tanja Čorić (Trouwtante), Gerdina van Beek (Passie&Bloem) en Alicia Petersen (Kapsalon Curious Scissors) zijn volledig op elkaar ingespeeld en halen het beste in elkaar naar boven. Nu, in 2019 verwelkomen zij tijdens de Jubileum Editie (5 JAAR) toekomstige bruidsparen voor een vijfde en wederom grotere editie van dit gave evenement.

Bezoekers hebben de mogelijkheid verschillende aspecten van een trouwdag te zien, proeven en beleven. In samenwerking met Speksnijder Bruid&Bruidegom presenteren zij die dag een spetterende bruidshows met de titel “Tale as old as Time”, waarin de bezoekers een optimale inspiratie en beleving ervaren. Daarnaast wordt in de middag een “Real life trouwceremonie” nagespeeld, dit geleid door een echte trouwambtenaar. Iedere ondernemer wordt gedreven door passie en liefde voor hun vakmanschap en presenteert zijn product of dienst op zijn eigen unieke manier. De ondernemers gaan graag het gesprek aan om persoonlijke wensen te realiseren.

Advertisements

Bezoekers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd het Mr.&Mrs. Wedding Event op zaterdag 5 oktober te bezoeken van 11.00 – 16.00 uur. Locatie: Zalencentrum de Brug, Reeuwijk. Toegang is gratis.

05-09-2019 09:00