Za. 05-01: New Year Party in Flora met o.a. Waterproof Shampoo

Op zaterdag 5 januari 2019 trapt Flora Boskoop het nieuwe jaar af met een groots feest! Hét feest om iedereen een goed nieuw jaar te wensen en even lekker uit je dak te gaan.

Er zullen 3 zalen ingezet worden. Op de mainstage staat de regionale topband Waterproof Shampoo. Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit!

 

In het voorprogramma van Waterproof Shampoo zal dé allround coverband en live-sensatie van het Groene Hart Still Blue de zaal opwarmen. Voor deze zeskoppige formatie is geen kroeg te klein en geen tentfeest te groot. Met krachtige rockcovers, zinderende ballades, ‘catchy’ popsongs en verrassende mashups levert Still Blue een feest zonder zorgen.

 

Daarnaast zullen er nog 2 DJ’s in verschillende zalen een feest bouwen! Er zal een zogenaamd Party Area en een Dance Area zijn.

 

Kortom, dit feest mag je echt niet missen! Zorg dat je jouw kaarten op tijd in huis hebt.

 

Tickets zijn online verkrijgbaar via www.floraboskoop.nl/agenda. Een ticket in de voorverkoop kost € 10,00 (excl. servicekosten) (aan de deur € 15,00).

 

De New Year Party is een initiatief van Flora party & event en wordt gehouden in Flora Boskoop,

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop. Meer informatie via www.floraboskoop.nl of 0172-766047.

05-01-2019 09:00

Advertisements