Za.04-06: Kadedag 4e editie Schouwburg

Op zaterdag 4 juni 2016, wordt de Kadedag, alweer voor de 4ekeer gehouden in de Goudse Schouwburg. Een optreden van een 20 tal artiesten. Jong en oud, rijp en groen. Bijna alle muziekgenres zullen ten gehore worden gebracht. Klassiek, Rock, Grunge, Folk, Pop etc. Ook is er een optreden van een dansgroep: met onder andere een tapdans.
Op de Kadedag wordt zéér hoog bezoek verwacht. De Prinses van Marmorije zal iedereen van harte welkom heten. Zij arriveert om 11:15. Het is mogelijk om met Hare Doorluchtigheid op de foto te gaan. Diverse Fantasy figuren lopen voor de aanvang en in de pauze rond. Ook daarmee kunnen kinderen op de foto. Clown Floep heeft voor de Kadedag een speciale act bedacht, maar daar mogen we nog niets over zeggen. Kom naar de Kadedag op 4 juni, koop een kaartje aan de zaal voor 5,00, maar slimmer is het om in de voorverkoop een kaartje te kopen. Zij kosten dan slechts 3,50. Kortom voor kinderen en hun ouders een middag plezier voor een spotprijs. (In een pretpark kost een ijsje en een zakje patat méér) Hoe kom je aan een kaartje? Eenvoudig door storting van het totaal bedrag op Banknummer: NL23ABNA0574469648 (tnv Stichting Wijkteam Kadebuurt)
De kaartjes liggen dan op 4 juni in de hal van de Schouwburg. Maar ook kunnen de kaartjes worden afgehaald op Eerste Kade 25 in Gouda. (Vlakbij de Schouwburg)