Za.04-04: Koets van De Goudse Pijp bij So What

De oude koets van So What! komt zaterdag 4 april nog één keer langs. Die is inmiddels door Pijpenmakerij De Goudse Pijp omgetoverd tot een klein museum op wielen. Iedereen is welkom om om 13.30 uur samen met de burgemeester en anderen getuige te zijn van de eerste rit die het museum gaat maken.

Een museum bezoeken in een koets is een ervaring om nooit te vergeten. Op een groot scherm wordt een beeld gegeven van het ambacht en de pijpenindustrie. Aantrekkelijk voor bezoekers, die zich tegen het decor van de vele historische gebouwen van Gouda en een sfeervolle ambiance, even helemaal in het verleden wanen.

Na een lang traject waarbij diverse partijen betrokken zijn is het op zaterdag 4 april dan zover. De burgemeester zal op gepaste wijze de opening van het eerste rijdend Goudse Pijpen museum op het terrein van So What! laten plaats vinden.

Advertisements

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

pijpenmuseum koets