Za. 04-02: Maandlijkse bijeenkomst in de Alphense Talkshow

Aanstaande zaterdag staat De Alphense Talkshow in het teken van zuinig in de zorg. Voor de één betekent dit zuinig zijn op al die kwetsbare mensen in onze samenleving die afhankelijk zijn van de zorg. Bij anderen doet het woord zuinig denken aan de reeks van bezuinigingen waar de zorg onder te lijden heeft gehad.

Dat zorg geld kost is voor iedereen duidelijk, maar hoeveel het mag kosten is een andere vraag. Daarnaast hangt het er ook vanaf hoe het geld besteed wordt. In de talkshow zal het in ieder geval niet alleen over bezuinigingen gaan, ook zal er gekeken gaan worden naar alternatieve oplossingen voor problemen in de zorg. Verschillende gasten zullen hun licht hierop laten schijnen. Wie er precies aan tafel gaan komen, zal in de loop van de komende week bekend gemaakt worden op de facebookpagina van De Alphense Talkshow (https://www.facebook.com/talkshowalphen). In het gesprek zullen vanzelfsprekend de Alphense zorginstellingen centraal staan.

Voorafgaand aan en in de pauze van de Talkshow kan het publiek genieten van het akoestisch duo de Fabulous Housewives, want livemuziek is een vast onderdeel van de Alphense Talkshow.

Advertisements

Zaterdag 4 februari, vanaf 16.00, uur staan de DAT-presentatoren klaar in Café Alphens naast/in theater Castellum aan het Rijnplein. De inloop is vanaf 15.30 uur. De Alphense Talkshow is een open podium voor iedereen die mee wil praten of gewoon wil komen luisteren naar een interessant gesprek of een boeiende discussie. De entree is gratis.