Za.03-10: Muziekvereniging Concordia bestaat 70 jaar

In oktober bestaat muziekvereniging Concordia uit Haastrecht 70 jaar. Op zaterdag 3 oktober geven zij een jubileumconcert om dit te vieren. Dit concert start om 19.30 uur en vindt plaats in de Grote Haven. Er zal groots geopend worden met alle muzikanten van de vereniging. Ook de nieuwe leerlingen die begin september gestart zijn met lessen spelen in dit eerste stuk mee. Het bestuur is nog in beraad hoe ze al deze muzikanten samen op het podium moeten krijgen, maar daar zal zeker een oplossing voor gevonden worden.

De vereniging is sinds een aantal jaar heel hard aan het groeien en begint een streekfunctie te krijgen. Steeds meer jeugd uit Goverwelle komt in Haastrecht muziek maken. Het leerlingenorkest is inmiddels net zo groot als de harmonie en dat belooft wat voor de toekomst!

Dit jaar is de vereniging gestart met een groep Algemene Muzikale Vorming 1 (slagwerk), een groep Algemene Muzikale Vorming 1 (melodisch) én een groep Algemene Muzikale Vorming 2. Dit alles tezamen weer 18 nieuwe leerlingen. Verder gaat er dit jaar nog een groep starten voor volwassenen die een instrument willen leren bespelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site: www.concordiahaastrecht.nl