Za. 01-10: Mwangaza in concert met Friends en Forever

Kinderkoor ‘Mwangaza’ bestaat uit 20 (wees)kinderen afkomstig uit Oeganda; De Parel van Afrika. Ook dit keer komen de kinderen uit Rakai: ‘de vergeten provincie’ in het zuiden van Oeganda. Een regio gekenmerkt door de gevolgen van Aids; gebukt onder armoede en hopeloosheid.

Het woord ‘Mwangaza; komt uit het Swahili en betekent: ‘stralend licht’. En dat doen ze: alle 20! Elk optreden is een kans om hun verhaal te vertellen. Een podium om te getuigen van verandering; hoop. Een verhaal waarin een donker verleden werd omgebogen naar een toekomst vol ‘licht’.

Een optreden van ‘Mwangaza’ is een belevenis. De zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding is een unieke combinatie; een feestje op het podium. De puurheid van de kinderen en oprechtheid van hun verhaal zal ook dit keer vele harten raken.

Advertisements

De selecties zijn achter de rug en de voorbereidingen zijn in volle gang. De komende maanden worden 20 kinderen getraind en voorbereid voor de Light!-tournee in Nederland.

Een tournee die dit keer ook Gouda, in de Morgenstondkerk, Lage Gouwe 204 niet voorbij gaat. Mwangaza treedt op met kinderkoor Friends en tienerkoor Forever uit Papendrecht.

Geniet zaterdag 1 oktober 2016 van 20 kinderen die hun licht laten schijnen vanaf het podium.
We zien u graag om 19.00 uur. Schitter mee en mis het niet!

Mis het niet, want zingen met Mwangaza staat garant voor een spektakel met veel muziek, zang en dans.

U komt toch ook?!

Kijk voor meer informatie op www.uccf.nl