Woe. 7-2: Poppentheater in Het Kwartier

Stolwijk – Voor kinderen van drie tot en met zes jaar komt het Poppentheater Dubbele Jan naar Het Kwartier in Stolwijk om in beeld te brengen wat er met de tijger aan de hand is. ‘Slaap, tijger, slaap’ is het verhaal dat staat in het beste Prentenboek van dit jaar.

“Uit ervaring weten we dat de jonge kinderen zich helemaal inleven bij de voorstellingen van Willy Snel. Zij weet met haar prachtig gemaakte poppen de kinderen mee te trekken in het verhaal. Vorig jaar was het verbazingwekkend dat het jonge publiek muisstil de gebeurtenissen van een ander poppenspel op de voet volgden.”

Dit keer gaan de kinderen mee naar India. Daar woont Kleine tijger die houdt van spelen, van dansen en van springen. Alleen maar dansen en springen is niet leuk. Dat is fijner om met z’n allen te doen. Van al dat dansen wordt kleine tijger moe en hij gaat een middagdutje doen. Maar dan… tja, om dat te weten te komen nodigen ze je uit om naar Het Kwartier te komen.

Advertisements

De voorstelling woensdag 7 februari is van 15.00 tot 16.00 uur. Toegangskaarten kosten 3 euro euro p.p. en zijn te koop aan de bar van Het Kwartier, Jan Steenlaan 16b in Stolwijk of bij de ingang van de zaal.