Woe. 7-11: Presentatie over Mind, Mood en Microbes bij MS vereniging Zuid-Holland

Gouda – Mind, Mood en Microbes is het onderwerp waarover Dr. Laura Steenbergen een presentatie houdt op woensdag 7 november voor de MS vereniging Zuid-Holland Oost. Laura Steenbergen is cognitief neurowetenschapper aan de universiteit van Leiden en onderzoekt hoe mensen informatie verwerken en wat dat doet met ons gevoel en gedrag. Daarnaast richt ze zich op de vraag hoe darmbacteriën informatieverwerkingsprocessen in de hersenen beïnvloeden.

Laura van Steenbergen heeft begin dit jaar naast haar onderzoekswerk in Leiden meegedaan aan de theatervoorstelling ‘Op zoek naar geluk’ en heeft in december 2016 bij Paul Witteman een interview gegeven over de wetenschappelijke benadering over zingeving en geluk beleving. Ze is genomineerd voor de New Scientist wetenschapstalent 2018 en staat in de top 400 van de Viva list voor meest inspirerende en ambitieuze vrouwen van 2018. Kortom, Laura ven Steenbergen heeft ons veel interessants te vertellen.

De toegang is gratis. Heb je MS en wil je deze lezing bijwonen? Je bent van harte welkom (met max. 1 begeleider of partner). De presentatie vindt woensdag 7 november plaats in activiteitencentrum De Rotonde, Zuidhoef 138 in Gouda. Om 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en om en nabij acht uur start de avond.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

07-11-2018 09:00

Advertisements