Woe. 4-4: Hoe krijg je vogels en vlinders in de tuin?

Gouda – Van 14.00 tot 16.00 uur organiseert KNNV voor de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag in het informatiecentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg. Het thema van deze middag is: hoe krijg ik dierenleven in de tuin.

Het vroege voorjaar is een uitstekende periode om verschillende vaste planten in de tuin aan te plantten. Denk bijvoorbeeld aan planten die vlinders en insecten lokken. Het snoeihout uit de tuin in een verloren hoekje opstapelen voor de egel.

Er is een leerzaam boekje ‘De natuurvriendelijke tuin’. In het boekje staan lijsten van struiken en planten voor een natuurvriendelijke tuin. Op de plattegrond in het boekje staan tips om het dierenleven in uw tuin te verbeteren. Dit boekje is tijdens de inloopmiddag gratis af te halen.

Ook kunt u informatie krijgen over de Goudse operatie steenbreek. Met tips om uw tuin en/of buurt groener te maken. Voor al deze en andere vragen over het dierenleven in de tuin kunt u terecht tijdens de inloopmiddag in het infocentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg in Gouda. Uiteraard bent u ook met andere groen- en natuurvragen welkom. Vrijwilligers van het KNNV geven u graag een antwoord.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

04-04-2018 19:35