Woe. 31-10: Najaarsconcert VoxPop

Gouda – Popkoor VoxPop geeft op woensdag 31 oktober een intiem najaarsconcert met een live band. Het wordt een avond vol van sfeer en gezelligheid met swingende nummers uit het repertoire van het Ggoudse popkoor, maar ook schitterende songs gezongen door speciale genodigden. Het concert vindt plaats bij OBS Vindingrijk, nabij Goudse Hout.

VoxPop bestaat sinds 2015. Tijdens het afgelopen Gouds Korenfestival werd VoxPop
geprezen voor zijn swingend optreden en geheel eigen sound. Volgens oprichtster en dirigente Mariela Añazco kenmerkt de sfeer van het koor zich door een combinatie van gezelligheid en plezier in het zingen. “We leggen de lat niet te hoog, maar we streven er wel naar om als zangers elke keer beter te worden”, aldus de dirigente. Zangers hoeven geen noten te lezen, maar oefenen aan de hand van songteksten en ingezongen opnames.

Het repertoire van VoxPop bestaat uit popklassiekers van toen en nu. Golden oldies als Dancing Queen en Simply the Best wisselen we af met moderne hits als Make you feel my love en Every teardrop is a Waterfall. Elk jaar treedt het koor minimaal twee keer op.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten 6,50 euro. Reserveren kan via voxpopkoor@gmail.com. Reserveren is verstandig want plaatsen zijn beperkt. Het concert begint om 20.00 uur (deuren open om 19.30 uur) in OBS Vindingrijk, Heemraadslag 1 in Gouda. Meer informatie op www.voxpopkoor.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

31-10-2018 09:00

Advertisements