Woe. 30-5: Concert Opera Familia in Floravita

Boskoop – Opera Familia treedt woensdag 30 mei op in restaurant De Boomgaard in Floravita. Opera Familia is een zingende familie die samen optreedt met de meest prachtige liederen uit opera’s en Bel Canto-muziek: dat is Opera Familia. De muziek van Opera Familia is een verrassende en rijke combinatie van klassieke en popmuziek. Het programma van vanavond heet ‘Rondje Vrijthof’ en is een muzikaal feestje in de sfeer van André Rieu.

In 2011 was het TV debuut van dit zingende gezin en werd het meteen een groot succes. Sinds die tijd zijn er veel optredens. In samenwerking met Stichting Wij Voor Jou realiseren zij diverse optredens in zorginstellingen.

De avond op 30 mei begint om 19.30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond 3,75 euro. Voor niet-leden is het bedrag 4,75 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22.00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235 555.

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

30-05-2018 16:41