Woe. 3-10: Welkom in Floravita en Souburgh in de week tegen eenzaamheid

Waddinxveen/Boskoop – Ook dit jaar verzorgen Floravita en Souburgh een evenement in de week tegen de eenzaamheid. Op woensdag 3 oktober kunnen belangstellenden deelnemen aan een maaltijd op een van beide locaties.

Na succesvolle eerdere edities de afgelopen jaren, organiseren de beide centra opnieuw een maaltijd voor ouderen die wonen in de omgeving van het centrum. Beide locaties bieden een prima plek om deel te nemen aan verschillende activiteiten, contacten op te doen of een maaltijd met elkaar te nuttigen.

In Souburgh is op 3 oktober een broodmaaltijd met aansluitend een cabaretesk liedjesprogramma van Harald Veenstra. Vanaf 17.15 uur bent u welkom in Restaurant de Ridderzaal in Souburgh, Pr. Bernhardlaan 2 in Waddinxveen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is noodzakelijk via de receptie via 0182-614 366.

Advertisements

In Floravita bent u op hetzelfde tijdstip welkom om voor 5 euro te genieten van een stampotten buffet. Aanmelden en betalen kan via de receptie, Boezemlaan 4 in Boskoop 0172-235 555.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

03-10-2018 13:55