Woe. 3-10: Gratis bloeddrukmetingen bij Vierstroom Thuiszorgwinkel

healthcare and medical concept - doctor or nurse with patient measuring blood pressure

Gouda – Vierstroom Thuiszorgwinkel Gouda biedt iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen aan. Op woensdag 3 oktober aanstaande kan men tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. De bloeddruk wordt gemeten met een automatische bloeddrukmeter. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts.

Bloeddruk is een maat voor de druk, die het bloed op de vaatwanden uitoefent als het door de bloedvaten wordt gepompt. Oorzaken van een hoge bloeddruk zijn onder andere stress, emoties, eten van veel zout en te weinig beweging. Wanneer de bloeddruk niet continu een gelijke waarde heeft, betekent dit echter niet direct een verhoogde bloeddruk. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren, om de kans op hart en vaatziekten te voorkomen.

Bij Vierstroom Thuiszorgwinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar waarmee u regelmatig zélf uw gezondheid kunt checken, zoals een bloeddruk- of vetmeter. Leden van Vierstroom krijgen 10 procent korting op het verkoop assortiment op vertoon van de ledenpas. De Thuiszorgwinkel van Vierstroom is gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg 3 in in Gouda.

Advertisements

Vierstroom Thuiszorgwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen Vierstroom en Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800-2 88 77 66.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

03-10-2018 09:00