Woe. 29-11: Rotary Café ‘Hoe organiseren we 24/7 veiligheid?’

Gouda – Kennismaken met Rotaryclub Gouda-Bloemendaal en Luit Kuipers, Sectorhoofd District Alphen aan den Rijn / Gouda bij Politie Midden-Holland. Dat is de doelstelling van het Rotary Café op woensdagavond 29 november.

Na een kort welkom zal Luit Kuipers de aanwezigen bijpraten over wat de 24 uur economie voor impact heeft op onze veiligheid. Daarbij kan gedacht worden aan de extra inzet die nodig is wanneer bijvoorbeeld winkels langer openblijven, de verkeersbewegingen toenemen etc. Veiligheid vraagt 24/7 alertheid. Niet alleen landelijk, maar ook lokaal. Wat betekent dit voor de politieorganisatie en ook de relatie met de burger?

Wie kan daar meer over vertellen dan Luit Kuipers? Hij werkte eerder als Bureauchef Bureau regionale Informatie en Chef Handhaving. Het belooft een interessante avond te worden met volop gelegenheid tot het stellen van vragen en discussies onder het genot van een hapje en een drankje.

Advertisements

Rotaryclub Gouda-Bloemendaal is één van de twee Goudse Rotaryclubs en aangesloten bij Rotary International. Met het Rotary Café biedt Rotaryclub Gouda-Bloemendaal belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met de leden van de club en de activiteiten die de club ontwikkelt. Meer informatie over de club is te vinden op www.rotary.nl/goudabloemendaal.

Bijwonen?
De bijeenkomst vindt plaats in De Lichtfabriek in Gouda. Geïnteresseerden kunnen zich daarvoor aanmelden bij de club door een email te sturen met naam en telefoonnummer aan rcgoudabloemendaal@gmail.com