Woe. 27-9: Week tegen Eenzaamheid in Floravita en Souburgh

Boskoop/Waddinxveen – Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid zetten Floravita en Souburgh hun restaurantdeuren open. In dit kader zal er op woensdagavond 27 september een heerlijke maaltijd klaarstaan op beide locaties, voor de inwoners van Boskoop en Waddinxveen. Een maaltijd is bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Floravita en Souburgh doen mee aan de landelijk Week tegen Eenzaamheid omdat zij zich inzetten voor de strijd tegen eenzaamheid. Met deze positieve actie willen zij aandacht vragen voor het grote probleem van eenzaamheid. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. Samen eten is een mooi middel om bestaande contacten te versterken of nieuwe contacten op te doen.

Floravita zet op woensdag 27 september haar deuren open voor een stampottenmaaltijd. De activiteit start om 17.15 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Reserveren via de receptie, telefoonnummer 0172-235 555.

Souburgh zet op woensdag 27 september haar deuren open voor een luxe broodmaaltijd. De activiteit start om 17.15 uur in Souburgh, Prins Bernhardlaan 2 in Boskoop. Reserveren via de receptie, telefoonnummer 0182-614 366.