Woe. 27-11: Familiefilm ‘Superjuffie’ in Theater Concordia

Op woensdagmiddag 27 november draait de leuke familiefilm ‘Superjuffie’ in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?

Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er iemand in gevaar is, dan neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Van de makers van de films van Meester Kees. Superjuffie heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. Maar zijn deze nieuwe krachten wel handig?

Concordia Filmmiddag begint woensdag 27 november om 14.30 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en à € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl , te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting!

27-11-2019 09:00