Woe. 26-9: Begroetingsdag Gouda Noord/Achterwillens

Gouda – Op woensdagmorgen 26 september wordt voor de vijfde keer Begroetingsdag georganiseerd in Gouda Noord / Achterwillens. Op deze dag staan elkaar begroeten en persoonlijk contact maken centraal. Kinderen gaan met zelf versierde bloempotten de wijk in. Peuters gaan dansen met kleuters. Er is een activiteit met bewoners van de Savelberg en leerlingen van een school. Middelbare scholieren lezen voor in klassen. Er is een inloopochtend bij Vindingrijk.

Er wordt gesport bij Olympia in gemengde groepen begeleid door middelbare scholieren van drie verschillende scholen en er is daar een kinderkledingbeurs die ochtend. De meest intieme activiteit is gesprekken tussen leerlingen van de Internationale Schakelklas van De Meander en scholieren over hun persoonlijke vluchtverhaal. Deze laatste activiteit is besloten.

Dankzij de inzet van alle deelnemende organisaties, honderden leerlingen en vele vrijwilligers wordt het ongetwijfeld weer een heel mooie morgen. De Begroetingsdag vindt plaats van 9.10 tot 12.15 uur op de volgende locaties: Vindingrijk (inloop vanaf 9.00 uur), De Bijenkorf, Wilhelminaschool, Quadrant, De Savelberg, Gouda Noord (buurtbewoners).

Advertisements

Voor meer info zie http://www.gcfc-olympia.nl/Home/ctl/ArticleView/mid/3036/articleId/145362/Begroetingsdag-Gouda-Noord

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

26-09-2018 12:54