Woe. 26-06: “Die eerste indruk laat jij achter”

Op zoek naar (ander) werk?  Dan is het zaak dat je altijd voorbereid bent op de vraag: ‘wil je jezelf even kort voorstellen?’ Oefen met het maken van jouw perfecte flitspresentatie (elevator pitch) tijdens Walk&Talk van Bibliotheek De Groene Venen Waddinxveen op woensdag 26 juni 2019.

In een krachtige ‘elevator pitch’ vertel je kort wie je bent, waar je in gelooft en waar je goed in bent. Een mooie drieslag die niet alleen jij makkelijk onthoudt, maar ook je gesprekspartner. Jouw korte antwoord op de simpele vraag om jezelf voor te stellen, is een kans om een krachtige, bijna onuitwisbare eerste indruk te maken en om aandacht te creëren.

Dit kan je leren door te oefenen. Wat is het dan mooi om dit met andere deelnemers te doen.

Advertisements

Ook als je niet op zoek bent naar een baan, een eerste indruk achter laten doen we allemaal overal.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar (ander) werk. We starten om 09.30 uur en Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Iedereen is welkom! Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen.

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden is prettig en kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl ofwalkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

26-06-02019 09:00