Woe. 24-10: Tuin-ontdektocht bij Streekmuseum Krimpenerwaard

Krimpen aan den IJssel – De tuin in! Prikkel uw zintuigen tijdens deze tuin-ontdektocht. In de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober om 14.30 uur, wordt er in de tuin van het Streekmuseum, waar velerlei bomen, struiken, bloemen en planten groeien en bloeien, een zintuigentocht georganiseerd onder begeleiding van Hanna Blacquiere. Zij heeft met medewerking van de tuinvrijwilligers een heel eigen tuintocht bedacht en ontworpen.

U maakt een ronde door de tuin, waarbij u stilstaat bij de geur, kleur, smaak, vorm en structuur van het groen dat we tegenkomen. Oude en nieuwe verhalen, sprookjes, weetjes en recepten passeren de revue. Indien mogelijk worden er blaadjes en kruiden geplukt, waar u later een heerlijk fris sapje of een kopje thee van drinkt.

De tocht is leuk en leerzaam voor jong en oud (van 8 tot 80) en voor (groot)ouders met kinderen een perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de natuur dicht bij huis en op ons boerenerf. Zet uw zintuigen open en meld u aan!

Voor de tocht betaalt u 2,50 euro en kinderen 1,25 euro. Dit is inclusief een (kruiden)drankje of kopje (kruiden)thee na afloop. Het is handig om, indien nodig, uw wandelstok mee te nemen of bij nat weer dichte schoenen of kaplaarzen te dragen.
Mocht u na de tocht het Streekmuseum willen bezoeken dan gelden daarvoor de normale entreeprijzen.

Wij vragen u zich van tevoren op te geven via info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of 0180-514 866.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

24-10-2018 09:00