Woe. 23-10: familiefilm in Theater Concordia

In de herfstvakantie draait op woensdagmiddag 23 oktober de leuke familiefilm ‘Meneer Pluizenbol’ in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?

Tom Brand is een overwerkte miljardair, die meer oog heeft voor ZIJN hoogste gebouw in Amerika dan voor zijn vrouw en kinderen. Na een hoop verwikkelingen raakt hij gevangen in het lichaam van de huiskat: Mr. Fuzzy Pants (‘Meneer Pluizenbol’). Vanaf dat moment leert de familie hem op een hele andere manier kennen. Stemmen van Barry Atsma, Nicolette van Dam en Sander de Heer.

Concordia Filmmiddag begint woensdag 23 oktober om 14.00 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en à € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl , te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Advertisements

23-10-2019 09:00