Woe. 20-9: Kaas & Koeien in ‘t Weiland

De Meije – Deze nazomer is er een nieuw bourgondisch initiatief in de uitgestrekte weilanden van natuurgebied De Meije. Kaas & Koeien in het Weiland is de smakelijke start van het najaar, met hierin een prominente rol voor de Koe.

De sfeer en referenties rondom het eerdere event ‘Asperges in de Polder’ in Woubrugge, met meer dan 1.000 gasten, zijn zo overweldigend en daarom heeft Eigenwijze Evenementen besloten te kijken naar nieuwe culinaire mogelijkheden aan de rand van gemeente Bodegraven. Bij Boer Vergeer, Melkveehouderij Zorgvliet Meije 3, wordt gedurende vijf dagen een stoere stretch bedoeïenentent opgezet, waarbij zij circa 150 gasten per avond meenemen in een ultieme belevenis van landleven, proeven, koeien, (h)eerlijk vlees, live entertainment & bovenal gezelligheid.

“Het zal de liefhebber van Kaas en (h)eerlijk Vlees aan niets ontbreken. Vanaf 18.00 uur worden onze gasten welkom geheten in de Koeienstal voor een aperitief. Van hieruit lopen wij rond 19.00 uur naar de stoere tent waar een (h)eerlijk vier gangen menu op ons wacht. Een ode aan de koe, in een setting van strobalen en een warm landleven. In het geval dat het een avond iets minder weer is, hebben wij fleecedekens en heaters in de tent beschikbaar om toch een behagelijke setting te creëren.”

Iedere avond een ander thema en live entertainment. Donderdagavond (m)Eat & Greet in het weiland met de prachtige stem van Frederique van den Boomen, zaterdag gaan wij dansen in het weiland op de beats van DJ Kit-T en zondag 24 september staat een familiezondag op het programma, waarbij er ook vermaak is voor de kinderen op en rond de boerderij vanaf 16.30 uur.

Kaas & Koeien in ’t Weiland is hét moment om het najaar te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 20 tot en met 24 september gezellig met familie en vrienden voor een bijzondere avond uit.
voor onze zakelijke gasten hebben wij speciale bedrijfsarrangementen vanaf tien personen. De luxe Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een huwelijk, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. Voor meer info: Hans Peter van den Bosch 06-36332815

Wij zijn trots op onze vlees partner; Kraan Vlees uit Utrecht, leverancier van ‘t Waardse Rund
Het geheim zit ‘m in de nostalgie, de puurheid en de authenticiteit van de producten. Het vlees is van absolute topkwaliteit en wordt met alle zorg omgeven. De runderen worden verwend in de wei en in de stal. Grazen in de Snelrewaard, langs de oevers van de Hollandse IJssel. Genietend in de stal van een zorgvuldig samengesteld menu van biologische soja, maïs, bierbostel, suikerbieten, aardappelvezels, hooi, stro en biologische kruiden met klassieke muziek op de achtergrond. Dit alles onder toeziend oog van Waards Rund-houder Karel de Bruyn.

Voor meer informatie en het volledige programma zie http://kaasenkoeieninhetweiland.nl/