Woe 2-1: Workshop Sneeuwpotje bij De Goudse Hofsteden

Kinderen maken bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden tussen 10.30 en 14.30 uur een Sneeuwpotje met een echte narcis om bijvoorbeeld thuis in de vensterbank te zetten. De kinderen werken met verschillende materialen en gaan onder meer schilderen, knippen en plakken.

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Dagelijks kunnen kinderen in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden, in de Deel of op het terras; o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken, poffertjes en uiteraard heerlijke erwtensoep!

Voor alle activiteiten geldt dat er tot een dag van te voren opgegeven kan worden. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Voor meer informatie, opgeven en bijdrages: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, 0182-514 219, sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-01-2019 09:00

Advertisements