Woe. 18-12: Black Gospel in Sint Jan

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 december krijgt de Goudse St. Jan een winterse entourage. Na het succes van de afgelopen jaren met meer dan 2750 liefhebbers over meerdere dagen, belooft deze muzikale happening ook dit jaar weer een wervelend spektakel.Een unieke belevenis met geweldige artiesten, waaronder Dwight Dissels.

Ook dit jaar staat, zonder twijfel het meest swingende, Black Gospel koor van Nederland op het programma. G-Roots brengt real Americain black gospel muziek, muziek die je raakt en emotioneert. Deze professionele 15-koppige formatie, begeleid door een drietal live-muzikanten staat garant voor een wervelende avond.

Gezamenlijk zullen zij met hun Soul, R&B en Gospel geluid een onuitwisbare indruk achterlaten. Prachtige stemmen, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft weer een bijzondere decemberavond in Gouda.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid om de kerstvakantie op een unieke manier in te luiden met relaties, personeel, vrienden en familie, onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke Goudse kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

Kaarten en meer informatie over het concert via www.blackgospelnight.nl of via de Primera winkels in Gouda Gildenburgh & De Markt, Bodegraven & Waddinxveen, of bij de St. Jan. Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via hanspeter@eigenwijze-evenementen.nl of telefonisch via 06-36332815

18-12-2019 09:00