Woe. 13-12: Emilio Guzman in Theater Concordia

Haastrecht – Woensdag 13 december speelt cabaretier Emilio Guzman zijn nieuwe voorstelling ‘Kom dan!’ in Theater Concordia in Haastrecht.

Emilio gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme, is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel. Kom dan!

Emilio Guzman (36) is cabaretier en op dit moment te zien in de theaters met zijn vierde avondvullende voorstelling ‘Kom dan!’. In 2010 won hij de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en in 2014 de Neerlands Hoop. Ook is hij als stand-up comedian regelmatig te zien in Toomler, de thuisbasis van de Comedytrain en te horen als columnist bij het wekelijkse radioprogramma Spijkers met Koppen. Emilio studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Amsterdam, waar hij bio’s leerde schrijven in de derde persoon enkelvoud. Helaas moest hij zijn studie vroegtijdig staken vanwege zijn dyslexie. Naast cabaret, schrijft hij scenario’s voor televisieseries (waaronder In Den Gulden Draeck), maakt hij een strip (naar de gelijknamige televisieserie In Den Gulden Draeck) en acteert hij (in Den Gulden Draeck).

Advertisements

De voorstelling van Emilio Guzman begint woensdag 13 december (let op: gewijzigde datum!) om 20.15 uur. Kaarten (à 17,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur, te koop bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Vanaf 14 jaar.