Woe. 02-10: Zingen voor Israël

SONY DSC

Onder het motto “Zingen voor Israël” organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk op woensdag 2 oktober 2019 een koor- en samenzangavond in Bodegraven.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Protestants Christelijke Zangvereniging “Revival” uit Bodegraven onder leiding van Henk Hilgeman, door het Christelijk Mannenkoor “Con Forza” uit Woerden onder leiding van Willem Nijhof, maar ook door een groepje jonge mannen uit dit koor, door “Jong Forza”. De koren worden begeleid door Rens de Winter (piano) en Ad van Pelt (orgel).  Coert Hilgeman zal hierbij de cornet bespelen. De sopraan Jacomina van der Plas-Vooijs uit Katwijk verleent solistische medewerking. Er zal ook veel samenzang zijn.

Ds. A. Baas. opent de avond. Ds. Kees Kant zal een korte meditatie houden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Kant nauw bij betrokken is. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

02-10-2019 09:00