Wo.27-01: Themaochtend over Smaakverlies en kanker bij Inloophuis de Gele Linde

Iedereen, die een chemobehandeling heeft ondergaan, kan er over meepraten: eten smaakt niet meer zo lekker. Chefkok Toby Tredgett van restaurant Chef’s Unlimited, zelf ervaringsdeskundige, vertelt over smaakverlies. Het goede nieuws is dat de smaak bijgestuurd kan worden. We gaan het tijdens de themaochtend zelf ervaren en proeven.
De themaochtend ‘Smaakverlies en kanker’ vindt plaats op 27 januari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; u kunt altijd binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.