Wo.25-03: Zomerkledingbeurs in Reeuwijk

Het is weer zover de zomerkledingbeurs  op woensdag 25 maart a.s. in zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug. Dus tijd om uw kasten weer eens op te ruimen.

Om de beurs goed en overzichtelijk te laten verlopen willen wij graag dat de kleding schoon en nog goed draagbaar is (dus geen verwassen of geheel afgedragen kleding) De prijskaartjes (liefst met vermelding van maat) moeten duidelijk en stevig aan de kleding bevestigd zijn (gebruik hierbij GEEN naalden, nietjes of plakkers). Allelei kleding kan ingeleverd worden mits dit nog goed draagbaar en eigentijds is. In de praktijk is wel gebleken dat herenkleding nauwelijks wordt verkocht.

U kunt speciale kaartjes kopen die u aan de kleding kunt bevestigen met een koordje. Deze kunt u ophalen of bestellen bij Marie-Louise Piket (telefoon 0182-300037). U kunt ze ook op op de dag zelf  in De Brug kopen voor de volgende beurs. Wilt u de kleding van te voren prijzen en heeft u nog geen vast nummer dan kunt u contact opnemen met Henny Schouten (telefoon 0182-393023).

 

De kleding  die aan het eind van de middag niet verkocht is, gaat naar projekten/organistaties die ervoor zorg dragen dat de kleding goed terecht komt in de landen waar dit nodig is.

Er is dus geen teruggave van de reeds ingeleverde kleding mogelijk.

 

Ook kunt u kleding, die u niet voor de verkoop aanbiedt (bv de heren kleding), maar nog wel draagbaar zijn, bij ons inleveren in afgesloten dozen of zakken. Deze gaan dan gelijk door naar het goede doel.

Heeft u leesbrillen liggen die u niet meer gebruikt? Lever ze dan in bij ons op de kledingbeurs. Wij zorgen dan dat ze  een nieuw leven krijgen in Afrika.

 

Het tijdschema op 25 maart is als volgt:

Inleveren kleding :                              09.00 uur tot 11.00 uur

Verkoop van kleding :                         13.30 uur tot 15.30 uur

Uitbetaling verkochte kleding :        17.15 uur tot 17.45 uur

 

Als u nog vragen heeft kunt u Marie-Louise Piket bellen telefoon 0182-300037.