Wo. 21-06: publieksbijeenkomst Holland Outlet Mall

Provinciale Staten organiseren publieksbijeenkomst Holland Outlet Mall

Provinciale Staten organiseren op woensdag 21 juni 2017 een publieksbijeenkomst over de Holland Outlet Mall in Zoetermeer. Onder leiding van een dagvoorzitter kunnen inwoners en winkeliers en raadsleden uit de regio en vastgoedhandelaren hun mening geven. De publieksbijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in het Provinciehuis in Den Haag. Aanmelden is mogelijk tot 5 juni 2017 via pzhevents.nl/hom.

De gemeenteraad van Zoetermeer heeft op 23 januari 2017 besloten tot een onderzoek naar de verdere ontwikkeling van een Holland Outlet Mall. De outlet mall wordt volgens de plannen gevestigd in het huidige Woonhart in Zoetermeer dat hiervoor getransformeerd wordt. Om dit mogelijk te maken, zal het bestemmingsplan door de gemeente Zoetermeer aangepast moeten worden. Op dit moment is de gemeente Zoetermeer bezig met de onderzoeksfase.

Advertisements

Ook al heeft de provincie nog geen formele rol in het proces, Provinciale Staten willen belanghebbenden de mogelijkheid geven hun inzichten te delen op 21 juni.