Wo. 19-10: ‘Minions’ in Theater Concordia

In de herfstvakantie draait op woensdagmiddag 19 oktober de familiefilm ‘Minions’ in Theater Concordia in Haastrecht. Zin om te lachen? Kom dan kijken!

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

Minions is een grappige Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2015. Nederlands gesproken met stemmen van onder andere Barry Atsma, Isa Hoes, Hans Klok en Chris Zegers. Minimum leeftijd is 6 jaar.

Advertisements

Minions begint woensdag 19 oktober om 14.00 uur. Kaarten (à € 4,00 voor kinderen en € 7,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting!