Wo.17-05: workshop Excel

Wil jij ook leren omgaan met het programma Excel zonder dat je computer op hol staat en je met je handen in het haar zit? Of gewoon omdat je kennis op wilt doen over dit programma? Neem dan deel op 17 mei aan het mini-traject MS Excel 2016/365 van vier woensdagavonden bij WerkVinden2.0 Alphen.
In dit traject leer specialist Hermo Kuilenberg je de basiskennis van MS Excel zodat je deze thuis en op kantoor kunt toepassen. Veel bedrijven werken met MS Excel als werkblad, rekenblad, planner etc.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: het werkblad, menu’s, schermknoppen, het maken van een tabel, het toepassen van formules, het maken van grafieken, het afdrukbereik bepalen en het afdrukken. De theorie in de les wordt afgewisseld door praktijkopdrachten. Enige computervaardigheid is vereist. Het is handig om je eigen laptop mee te nemen. Eventueel kun je een PC van WerkVinden2.0 gebruiken. De avond start om 19.45 uur en duurt tot 22.15 uur. Geïnteresseerd? Voor meer informatie naar www.werkvinden2punt0.nl en geef je snel op. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het aantal deelnemers beperkt.