Wo.16-12: Tweede editie uniek St. Jan Black gospelconcert in Gouda

Het Bodegraafs evenementenbureau Eigenwijze Evenementen organiseert dit jaar de tweede editie van de St. Jan Black Gospel Night op woensdag 16 en vrijdag 18 december. Na het succes van vorig jaar zal het Chosen Gospel Choir – bekend van De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat the Best – weer een uniek gospelconcert geven in de prachtige ambiance van één van de mooiste kerken van Nederland.
Naast de gospelmuziek, vuurkorven, dampende glühwein en kaarslicht zijn er gastoptredens van zangeressen Hind (op woensdag) en Pearl Joan (op vrijdag).

Kippenvelmomenten met het Chosen Gospel Choir
Het Chosen Gospel Choir staat bekend als een van de beste (black) gospelkoren van Nederland en is bekend van diverse tv- en live concerten, onder andere als achtergrondkoor bij Roel van Velzen. Dankzij de professionele 20-koppige formatie en zangeressen Hind en Pearl Joan beloven het volgende maand weer twee swingende avonden te worden in de Sint-Janskerk. Naast de muziek en de sfeervolle locatie, kunnen bezoekers ook genieten van de heerlijke wijnen van ’t Reeuwijkse Wijnhuis en smaakvolle kaas uit de streek.

Kaartjes nu verkrijgbaar
Kaartjes zijn te koop bij diverse verkooppunten in de regio, maar ook online te bestellen via Eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2015. Mensen die geïnteresseerd zijn in zakelijke arrangementen kunnen contact opnemen met Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen of mailen naar info@eigenwijze-evenementen.nl.