Wo.15-10: Kinderactiviteiten in Bibliotheek Gouda

Kinderactiviteiten in Bibliotheek Gouda:

• Thijs Goverde leest voor uit Donderkat op de vlucht
Gaby en Michael en hun ouders zijn na hun ontsnapping uit Boegoe-Boegoe nergens meer veilig. Op het hoofd van de Donderkat – dat is hun moeder – staat een prijs van een miljoentje of tien. Dus je begrijpt dat iedereen wel zo’n beetje naar hen op zoek is. Maar waar kan een roemruchte terrorist zich nog verstoppen op deze bomvolle wereld? Donderkat op de vlucht barst van het avontuur en Thijs Goverde kan dat ook heel spannend vertellen. Kom je luisteren?
Tijd: 15.00 – ca. 17.00 uur – plaats: traptribune in de Chocoladefabriek – leeftijdsindicatie: 10 – 12 jaar – toegang: gratis.

• De VoorleesExpress leest voor
De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling van kinderen en verrijkt de taalomgeving thuis. Een interactief voorleesuurtje voor de kleintjes.
Tijd: 15.00 – 16.00 uur – plaats: jeugdafdeling in de Chocoladefabriek – leeftijdsindicatie: 2 – 6 jaar – toegang: gratis.

De meeste activiteiten deze maand zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Voor de activiteiten met een toegangsprijs zijn de kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekgouda.nl.