Wo.14-10: Kinderfeest op de kinderboerderij de Goudse Hofsteden

Na de Week van de Opvoeding van 5 tot en met 11 oktober 2015 organiseert het CJG/Sociaal Team Jeugd Gouda op woensdagmiddag 14 oktober 2015 samen met allerlei andere organisaties een gezellig kinderfeest voor ouders en kinderen van 0 – 12 jaar. De Week van de Opvoeding bestaat 5 jaar. Zo’n feestelijk moment laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Laura Werger, wethouder Jeugd, Zorg & Welzijn en Sport, zal rond 15.30 uur een verhaal komen voorlezen.

Kom ook!
Springen op een springkussen, collagekaarten maken, gevoelens knutselen n.a.v. de bioscoop hit ‘Binnenstebuiten’, maak een traktatie, knuffel met dieren, voor de kleintjes een beloning bij inleveren van hun speen, zintuigen testen, luister naar een verhaaltje en nog heel veel meer! Naast de activiteiten zijn er ook informatiekraampjes over opgroeien en opvoeden. Ook kun je informatie krijgen over diverse sporten in Gouda en het project ‘jongeren op gezond gewicht’ in Gouda. Alle activiteiten worden gratis aangeboden.

Waar en wanneer?
De kindermiddag vindt plaats op woensdagmiddag 14 oktober 2015 op de kinderboerderij de Goudse Hofsteden. De activiteiten vinden plaats van 13.30-16.30uur.