Wo. 13-02: Valentijnsactie van De Kroon

Met je geliefde naar de film? Over de rode loper naar binnen en dan genieten van een hapje en een drankje aan een tafeltje met kaarsjes en een bloemetje? Dat kan! Doe dan mee met de Facebook Valentijnsactie van Cultuurhuys De Kroon.

Te winnen zijn twee kaarten voor de film ‘De Matchmaker’ op woensdag 13 februari. De film begint om kwart over acht en de toegangsprijs is zeven euro. De Kroon is te vinden aan het Gouweplein in Waddinxveen.

De film vertelt het verhaal van Chris, die als stockfotograaf de wereld over reist en volop van zijn leven geniet.

Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis.

Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Hij bedenkt zich dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken en zonder haar medeweten maakt Chris een video.

Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de berichten van enthousiaste mannen stromen binnen. Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden.
14-02-2019 09:00

Advertisements