Wo.12-11: Lezing door Romke van de Kaa over tuinieren anno nu

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagvond 12 november a.s. om 19:30 uur naar gebouw ‘De Driestar Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. Niemand minder dan Romke van de Kaa, o.a. bekend van tuincolumns in kranten en tijdschriften, zal dan een natuurvriendelijke maar vooral ook tijdbesparende manier van tuinieren presenteren.
Naarmate het tweeverdienersmodel steeds meer de norm wordt blijft er steeds minder tijd over voor de tuin. Geen wonder dat veel tuinbezitters op zoek zijn naar een vorm van tuinieren die minder kostbare tijd in beslag neemt.
Natuurlijk kunt u uw tuin plaveien, of vol storten met steenslag, maar het oog wil ook wat. Het ideaal is een mooie tuin die heel gemakkelijk kan worden onderhouden. Zo’n tuin bestaat. U verkrijgt hem door planten te laten verwilderen. U blijft de baas, maar in plaats van voortdurend te wieden en te schoffelen heeft u slechts een sturende en begeleidende rol. Op die manier beleeft u meer plezier van uw tuin. Tegelijkertijd vraagt deze aanpak minder van uw tijd.
Deze presentatie duurt ongeveer 2 uur en is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden vragen wij een entree van €5,00. Bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.