Wo.11-11: Lezing: Genieten van fruitbomen

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 11 november a.s. om 19:30 uur naar gebouw ‘De Driestar Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. De gebroeders Jos en Jan Dilven, beide als het ware geboren in het fruit, vertellen u alles over fruitbomen.

In elk seizoen van het jaar zorgen fruitbomen voor verrassingen in de tuin. Van de prachtige bloesem in het voorjaar tot de heerlijke vruchten tot ver in het najaar. U maakt kennis met de vele fruitsoorten en oude rassen die er zijn en de vele mogelijkheden om deze toe te passen in uw eigen tuin. Ook krijgt u te zien hoe u met de juiste snoei en goed onderhoud jarenlang heel veel plezier kunt beleven van fruitbomen.
Kortom een avond waarin u aan de hand van de ervaringen van beide broers en het nodige beeldmateriaal wordt meegenomen in hun passie voor fruitbomen. Alvast even voorproeven? Neem dan eens een kijkje op www.defruitboogerd.nl. Heeft vragen over uw fruitbomen? Stel ze die avond gerust. Jos en Jan zullen proberen u dezelfde avond antwoord te geven.

Deze presentatie duurt ongeveer twee uur en is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl