Wo. 09-10: Simon & Garfunkel terug in De Kroon

Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen is het toneel van de terugkeer van Simon & Garfunkel. Op woensdag 9 oktober geven Jop Wijlacker en Dennis Kolen als het legendarische duo acte de présence. Voor de vijfde keer alweer.

Zij halen jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs, van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs. Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.
Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…

Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer. Het optreden begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief (pauze)drankje.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.cultuurhuysdekroon.nl/

09-10-2019 09:00